Flat Preloader Icon

Webdesign

Wij ontwerpen een professionele, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website of webshop die aan al je wensen voldoet. De website of webshop wordt zo gebouwd dat hij bruikbaar is voor elk medium. Bovendien doen wij al het nodige om alles online te plaatsen, eventueel te hosten, up-to-date te houden en te beschermen tegen spam en malware. Al onze websites of webshops beschikken over een eigen mailbox en backup-systeem. 

Al onze websites bevatten onder andere deze essentiële elementen

Domeinnaam

Een domeinnaam is een adres op het internet. Iedere domeinnaam is uniek en eindigt op een extensie. Voor België is dat (.be). Ook voor de registratie van jouw unieke domeinnaam kan je steeds bij ons terecht.

Hosting

Met Hosting wordt het huren van opslagruimte op een server bedoeld, deze opslagruimte wordt aan jou persoonlijk toegekend. Wij zorgen steeds voor de juiste en snelle hosting.

CMS-systeem

Ons klant Content Management Systeem (CMS) is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je zelf kleine of grote aanpassingen kan doen aan je website of webshop. Wens je dit liever niet zelf te doen dan staan we steeds klaar om dit voor jou uit te voeren.

Responsive

Elke website of webshop past zich aan naargelang het scherm of toestel van de bezoeker. Of dit nu een tablet, smartphone of desktopcomputer is. Al onze websites en webshops zijn steeds responsive.

Onderhoudscontract

Ons onderhoudscontract omvat onder andere de webhosting, back-ups, updates en het algemene onderhoud, plus het up-to-date houden en beveiligen van de website. De domeinnaam en het beheren daarvan kan meegenomen worden in het onderhoudscontract indien gewenst.

SLL certificaat

Een SLL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding. Al de gegevens die met de site uitgewisseld worden zijn versleuteld. Zo kunnen ze tijdens de uitwisseling niet onderschept worden. Al onze websites en webshops werken met een SLL certificaat en zijn steeds beveiligd met de nieuwste technieken.

Voor alle vragen of meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.