Flat Preloader Icon

Logo & huisstijl

Een eigen logo is uiterst belangrijk, het symboliseert jouw bedrijf en zal je vlot herkenbaar maken. Een goed ontworpen logo is zowel bruikbaar voor drukwerk als op voertuigen, werkkledij, je website, brief en mailverkeer. Bovendien geeft het je een professionele uitstraling. Wij helpen je graag bij het ontwikkeling van een logo dat één is met jou en je bedrijf.

Het ontwerpen van een logo gebeurt in verschillende stappen

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek luisteren we vooral naar je verhaal en wensen. Daarnaast bespreken we alle mogelijkheden voor de verdere uitwerking.

Vrijblijvende offerte

Na ons gesprek analyseren we je project, maken een tijdsinschatting en bepalen een plan van aanpak. Dit verwerken we in een vrijblijvende offerte waarin alles duidelijk vermeld staat.

Ontwerpen

Hier begint ons echte werk. We ontwerpen diverse logo’s die tijdens de tussentijdse feedback-momenten aangepast worden tot het perfecte resultaat voor jou.

Levering

Wanneer het ontwerp je goedkeuring heeft gekregen maken wij het klaar voor verschillende doeleinden:

  • Full color voor drukwerk, website en mailing.
  • Eén of meerdere kleuren voor bedrukking van kledij, textiel en promotie artikelen.
  • Indien gewenst zwart-wit of grijswaarden voor drukwerk.

Alles wordt vectorieel gemaakt, waardoor er geen kwaliteitsverlies is bij het vergroten of verkleinen van het ontwerp. Je logo kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden in alle formaten: van naamkaartjes tot spandoeken, reclameborden of als belettering voor je wagen. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit en verhouding steeds perfect is.

Een eigen huisstijl is belangrijk voor een juiste communicatie

Een eigen huisstijl is de perfecte aanvulling bij je logo. Op alle communicatiemiddelen zoals naamkaartjes, briefpapier, facturen, mails, nieuwsbrieven en je website is dit erg belangrijk.

Jouw eigen huisstijl geeft de indentiteit van je bedrijf of organisatie weer, zorgt voor en vlotte herkenning en geeft je onderneming vertrouwen en geloofwaardigheid. Het is een goede manier om je te onderscheiden en helpt je succesvoller te worden. Daarnaast verhoogt een eigen huisstijl je naambekendheid.

Wij zorgen voor jouw huisstijl tot in het kleinste detail.

Voor alle vragen of meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.