Flat Preloader Icon

Drukwerk

Efficient communiceren met het juiste drukwerk

Een professionele offerte of factuur geeft een groter vertrouwen bij klanten en een verzorgde enveloppe of briefpapier met je eigen logo zal direct herkenbaar zijn tussen alle andere correspondentie. 

Zelfs in de huidige digitale wereld is het gebruik van een visitekaartje, logo en huisstijl nog steeds belangrijk.

Promoot je evenement

Voor evenementen is het cruciaal om het juiste publiek te kunnen bereiken. Dit kan op verschillende manieren: door affiches op te hangen, flyers te verdelen of een spandoek te plaatsen. Wij kunnen jou daarbij adviseren en hiervoor een aantrekkelijk ontwerp maken. 

Gelegenheidsdrukwerk

Speciale momenten vragen om een uniek drukwerk. Een feest, trouwfeest, de geboorte van je kind, een verjaardag, een jubileum of een ander bijzonder moment heeft een andere aanpak nodig dan gewoon drukwerk. Bij ons kan je terecht voor een persoonlijk ontwerp dat je aankondiging uniek maakt. 

Heb je zelf een idee of al iets ontworpen dan zorgen wij voor de verdere uitvoering. Wens je vrienden, familie of kennissen te verassen met een speciale wenskaart dan ben je op het juiste adres. Dit kan een persoonlijke foto zijn, een tekening of een uniek ontwerp. Wij realiseren samen je idee met een persoonlijk ontwerp. 

Geef je drukwerk een extra afwerking

Om je drukwerk te onderscheiden kan je het een extra effect geven door gebruik te maken van spotlak, foil-print, blinddruk en matte of glanzende plastificatie. 

Spotlak bestaat uit een extra glanslaag op specifieke plaatsen van het drukwerk. Zo worden bepaalde delen van het ontwerp extra in de kijker geplaatst. 

Bij foliedruk wordt een glanzend of mat laagje folie aangebracht op het drukwerk waardoor je een reflecterend effect bekomt. Hierdoor is er een groot contrast tussen het deel met- en zonder folie.

Blinddruk geeft een exclusief effect op het drukwerk. Hierbij wordt een reliëf aangebracht in het papier. 

Om het drukwerk extra te beschermen tegen allerlei invloeden kan je het plastificeren. Dit kan zowel met matte of glanzende plastificatie. Ook indien je iets wil kunnen afscheuren, plooien of genummerd drukwerk wenst. Geen probleem, wij zorgen ervoor!

Spotlak

Foliedruk

Blinddruk

Na het opmaken van het drukwerk worden de drukklare bestanden naar jou toegestuurd. Of je kan bij ons terecht om je drukwerk snel en kwaliteitsvol te laten drukken. Zo blijft alles onder één dak en hoef je zelf geen drukkerij te contacteren. 

Voor alle vragen of meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.