Flat Preloader Icon

Grafische communicatie
Van ontwerp tot eindproduct

Heb je een kleinschalig project of ben je op zoek naar een totaaloplossing voor je onderneming? Wij werken een passende formule uit die perfect bij je bedrijf of project past. Tijdens een kennismakingsgesprek worden je verwachtingen grondig geanalyseerd. Op basis van deze analyse zal een nauwkeurige projectplanning worden uitgewerkt en start het creatief proces. 


Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij beantwoorden al je vragen. 

Logo’s en huisstijl 

Een professioneel logo zorgt voor herkenning en vertrouwen van je product of dienst. Het juiste logo is het perfecte imago voor je onderneming. Bij het ontwerpen van een logo is het belangrijk om rekening te houden met de toepasbaarheid en het vermogen om je te onderscheiden.

Een huisstijl visualiseert de identiteit van je bedrijf en zorgt ervoor dat iedereen in één oogopslag ziet wat jij doet en waar je voor staat. 

Drukwerk

Gedrukte media zijn nog steeds een belangrijk hulpmiddel om je klanten te informeren en interesse op te wekken voor je bedrijf of evenement. Dit kan op verschillende manieren zoals:

  • Een professioneel visitekaartje.
  • Een aantrekkelijke folder of brochure, waar je boodschap op een uitgebreide manier wordt overgebracht.
  • Opvallende en overtuigende affiches.
  • Een aankondiging voor een evenement of bedrijfsfeest.

Menukaarten, briefpapier, enveloppen, posters, flyers, stickers, wenskaarten en notitieblokken vallen eveneens onder de benaming drukwerk.

Zowel grote als kleine oplagen zijn mogelijk met verschillende afwerkingsmethodes zoals: blinddruk, spotlak, foil-print, matte of glanzende plastificatie.

Deze ontwerpen kunnen we ook aanpassen om digitaal te gebruiken.

Reclame

Door middel van persoonlijk ontworpen reclame worden je producten en diensten grondig gepromoot bij de gewenste doelgroep. Reclame is een goede vorm van communicatie om naamsbekendheid te bekomen, diensten aan te bieden en het imago van je bedrijf te versterken.

Buitenreclame is hier een goed voorbeeld van en bestaat in diverse vormen zoals: reclameborden, naamborden, spandoeken, vlaggen, posters, stoepborden, raambelettering, autobelettering, gevelletters en lichtreclame.

Daarnaast ben je met bedrukt textiel, bijvoorbeeld werkkledij, steeds vlot herkenbaar op evenementen en in je bedrijf of op verplaatsing. Ook een relatiegeschenk met reclame kan ideaal zijn om je op een persoonlijke manier kenbaar te maken.

Webdesign

Online aanwezig en bereikbaar zijn is zeer belangrijk om je klanten te overtuigen hun producten of diensten bij jou aan te kopen. 

Een gebruiksvriendelijke website of webshop die zich aanpast aan het gebruikte medium (smartphone, tablet of desktop) geeft een professionele indruk. Het ontwerp van je website past best ook bij de strategie van je bedrijf of project. 

Bij ons kan je terecht voor het ontwerpen van een professionele website, de hosting en het aanvragen van een domeinnaam. Met een onderhoudscontract houden we je website tevens gezond en up-to-date. 

Voor alle vragen of meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.