Flat Preloader Icon

Reclame

Reclamedoeken

Spandoeken of reclamedoeken kunnen voor een tijdelijk evenement gebruikt worden of om een lopende actie te promoten. Een spandoek kan eveneens als naambord in de nabijheid van je bedrijf geplaatst worden. Hierdoor maak je niet alleen reclame voor je onderneming maar is het ook een gemakkelijk herkenningspunt voor je klanten.

Reclameborden

Reclameborden en panelen zijn in verschillende maten en soorten leverbaar. Deze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. In combinatie met een eigen logo geven ze perfect weer waar je voor staat. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst indien gewenst.

Textielbedrukking

Het bedrukken van textiel omvat heel wat verschillende mogelijkheden. Dit kan gaan over het bedrukken van kleding of werkkledij zoals T-shirts, sweaters, hoodies, polo’s en petjes tot vlaggen, draagtassen, handdoeken en sportkledij.

Of het nu gaat om een grote of kleine oplage, je kan steeds bij ons terecht voor jouw bestelling en ontwerp.

Relatiegeschenken

Bedrukte relatiegeschenken zijn meer dan een cadeau. Het is reclame op een persoonlijke basis, één-op-één communicatie met je klant. Iedereen ontvangt graag een persoonlijke attentie. Denk bijvoorbeeld aan een balpen, kalender, mok, muismat, powerbank of USB-stick.

Belettering

Belettering van een privé of bedrijfswagen is een goedkope en efficiënte manier om reclame en publiciteit te maken voor je bedrijf of activiteit. Het heeft dezelfde werking als een verplaatsbaar reclamebord of advertentie. Door de belettering opvallend en uniek te maken zullen potentiële klanten snel de weg naar je bedrijf vinden.

Voor alle vragen of meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.